Forenende fiskeri

Af Camilla Sager, Gustav Andreas Arnesen, Merel Løkke Rasmussen
Udgivet 12/03/21 09:29 og senest opdateret 12/03/21 09:59

       

Hopper man på havnebussen og tager en tur ned langs Københavns kanal, kan man med sikkerhed se utallige små silhoutter stående på kajen med en fiskestang i hånden. I 2020 er der blevet solgt 30.000 flere fisketegn end der plejer, en massiv stigning som formenligt har rødder i coronaens nedlukning. Vi har sendt to reporterer ud på havnen, for at snakke med én ny og én erfaren fisker.

Her kan du møde Johnni og Sofie:

 

Camilla Sager · Johnni fisker

 

Vil du også have fangst, kan du gøre ligesom Johnni og blive medlem af Facebook-gruppen Fiskeri I Københavns Havn. Her har vi samlet nogle tips til, hvor der er store chancer for bid:

 

En sorthvid fortælling

Stilhed længe før stormen

“Hvis du som mand har en gummikusse liggende, er du lidt en klammert”

Alle kan komme

Danmarks vejr: Top/Bund 3

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 12/03/23.

Historien består af 659 tegn. Historien blev sidst gemt den 12/03/21 09:59.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Camilla Sager, Gustav Andreas Arnesen, Merel Løkke Rasmussen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.