Stilhed længe før stormen

Af Christian Sønder Frese, Mads Bjerregaard, Simon Egelund Hansen
Udgivet 10/03/21 17:20

       

Når solen skinner og vinden har lagt sig, vil der normalt være proppet med turister ved den lille havfrue på Langelinie. I disse stille tider, hvor corona har lagt en dæmper på stemningen, har den berømte statue tid til at passe sig selv.

Det er næsten ikke til at forstå, at der lige nu burde være hundredevis af glade turister til stede. Og endnu sværere er det at forestille sig, at der næste sommer kommer til at være tusindevis af cykelentusiaster, når verdens største cykelløb ligger vejen forbi Langelinie.

Derfor er vi taget ud for mærke stilheden længe før stormen.

Mads Bjerregaard 2 · Reportage Tourstart

Selvom Mark i Havfruekiosken får sved på panden næste sommer, skal han sælge utrolig mange is for at Tour-starten bliver en god forretning for København.

Det bliver nemlig dyrere end ventet at få verdens hurtigste cykelryttere til byen. Regning beløber sig til omkring 47 millioner kroner, hvilket er mere end dobbelt så meget, som der oprindeligt er budgetteret med, det skriver Ritzau.

Swipe curseren for at se den rute, som Tour-rytterne tager igennem København.

 

Er algoritmer de nye redaktører? Unge ser nyheder på sociale medier

Jordemødre går imod fagforenings anbefaling: Stemmer nej til OK21

Forenende fiskeri

En sorthvid fortælling

Gamere lever med barsk sprogkultur: "Det betyder ikke noget"

Om vreden: Præst

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 10/03/23.

Historien består af 1.112 tegn. Historien blev sidst gemt den 10/03/21 17:20.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Christian Sønder Frese, Mads Bjerregaard, Simon Egelund Hansen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.