Radikalt drama i Odense

Radikale Venstre overrasker til fintælling. Kan 20-årig, der er nummer fire i Odense snuppe posten fra spidstkandidaten?

Af Liva Polack, Rane von Benzon
Udgivet 22/11/17 13:46

       

Afgørelsen var stadig ikke fundet ved redaktionens slutning. For en mere fyldestgørende status se HER.

De sidste stemmer mangler stadig at blive talt op. Mens vi venter, har vi fanget Anders W. Bertelsen fra Socialdemokratiet, der indrømmer, at han ikke kender til den unge kandidat, Anne Skau. Han siger:

"Det er overraskende, hvis det er sådan, men der mangler nogle optællingssteder. Men de Radikale må finde ud af, hvad de så vil gøre, altså så er det formentlig, hende der kommer ind, hvis hun får flest stemmer og formentlig også hende, der skal have rådmandsposten, men det er meget overraskende."

Der er nu optalt 97.400 stemmer og spidskandidaten Susanne Crawley fører med 984 stemmer mod Anne Skau, der er nummer fire på de Radikales liste har 956 stemmer.

Tidligere opdateringer

I skrivende stund har nummer et på Radikale Venstres liste 886 stemmer, mens nummer fire Anne Skau har 890. Da Radikale Venstre er opstillet sideordnet, er det den kandidat med flest stemmer, der får byrådsposten. Anne Skau, der er 20 år og lige nu holder sabbatår, står således til at snuppe posten fra partiets spidskandidat Susane Crawley.

Cirka halvdelen af stemmerne er optalt.

Opdateres ...

Alternativet og Radikale Venstre i drama til det sidste

Fire valgsteder tilbage i Odense: Hvem får en plads i byrådssalen?

Middagsupdate fra Odense: Nervøsitet hos de Konservative, en rolig borgmester og 100 stemmer har flyttet parti

Rosenrød mandatfordeling i Odense

🎥 Odense mens du sov: Reaktioner fra Rahbæk og co.

🎥 Peter Rahbæk Juel beholder kæden - fra kronprins til konge

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 13:46.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Liva Polack, Rane von Benzon

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.